Здрвейте колеги, преди около седмица взе да ми чезне задния десен стоп. Първо реших че е крушка, сменях и пробема остана. Оказа се, че като размърдам кабелите и понякога тръгва. Днес реших че вече много ме дразни, свалих стопа, разкачих и прегледах кабелите и буксата и когато ги зкачих всичко изчезна- стоп, габарит, мигач... Няма никакви призначи на живот. Предполагам че не е предпазител, тъй като от ляво ги има. Кабела изглежда наред. Каде може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Без задни десни светлини
Collapse
X
-
Това че изглежда наред не значи че е наред.Вземаш мултицет и мериш.Предполагам че левите светлини "дават" на десните.Т.е. до левите отива снопа кабели от купето а оттам отива до десните.Някой кабел/букса/писта прави мизерии.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Ще ги проверявам утре с мултицет. Интересното е че от как огаснаха, ми светна лампата за еърбега...което спред мен няма никаква логика. Проверих всички възможни бушони под волана, вс е ок. Утре ще проверя и тези до акумулатора.
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЛеви и десни не са вързани паралелно.
Твърде вероятно проблемът да е в липсваща маса на въпросната страна.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщение
Това как да го проверя ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМери напреженията спрямо шаси на двата извода на дадена крушка - примерно габарит (при пуснати габарити) Ако липсва маса, и на двата извода ще премериш +12V.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеОк, ще пробвам утре, а относно лампата за еърбега имаш ли идеи ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗащо го наричате боди компютър?Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНикакви кабели не са ти скъсани.
Наистина ли мислиш, че е възможно едновременно, само за миг, да се скъсат кабелите и за задните светлини, и за въздушните възглавници, при това след като колата е паркирана, т.е. е в покой?!
Според мен най-добре е да направиш това, което ти предлагат колегите по-горе (все пак неделя е, времето е хубаво и подходящо за работа навън, човек има много свободно време и т.н.), а ако СЛУЧАЙНО нищо не излезе от това - просто си свали боди компа и го подсуши.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Comment